Çevre Planlama Ve Tesı̇sleşme

KOMİSYON BAŞKANI

KOMİSYON ÜYELERİ

Burdur’un Ağlasun İlçesi’nde 1971 yılında doğdum. İlk ve orta öğrenimimi aynı ilçede, lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde 1993 yılında tamamladım. Yüksek Lisansımı 1996 yılında Cumhuriyet Üniversitesi’nde, Doktora çalışmamı 2001 yılında İstanbul Üniversitesi’nde tamamladım. 2007 yılında Doçent, 2012 yılında da Profesör unvanını aldım. Çalışma hayatının temel sorunlarına yönelik sosyal politika, iş hukuku, ücret konularında akademik çalışmalar yaptım. Bugün Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz bünyesinde yer alan Ağlasun Meslek Yüksekokulu’nda üniversitemizin kuruluş sürecinde müdür yardımcılığı ve müdürlük görevinde bulundum. 2008 yılında Isparta Aksu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü yaptım. 2009 yılında Çalışma Bakanlığı Ulusal İstihdam Stratejisi hazırlık komisyonunda “İnşaat Sektör” raportörü, 2012-2013 yıllarında 10.Kalkınma Planını hazırlama sürecinde “İstihdam ve Çalışma Hayatı” özel ihtisas komisyonu raportörü olarak görev yaptım. Kosgeb ve TÜBİTAK Proje Değerlendirme Kurulunda ve Türkiye İş Kurumu Genel Kurulunda görevler yaptım. 2009-2012 yıllarında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Genel Sekreter olarak görevlendirildim.2015 yılından itibaren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.
1982 yılında Ankara’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamlamış, ardından başladığı Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümünden ise 2004 yılında mezun olmuştur. Daha sonra Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Bilim Dalından yüksek lisans derecesi almıştır.

2005 yılında Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde öğretim görevlisi olarak başladığı görevine halen devam etmektedir. Üniversitedeki görevinin yanı sıra çeşitli mesleki ve sivil toplum kuruluşlarında önemli görevler üstlenmiştir. 2010 yılında Ankara merkezli olarak kurulan Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Derneği‘nde Yönetim Kurulu üyeliği, 2009 yılında kurulan İdareci ve Bürokratlar Birliği Spor Kulübü‘nde koordinatörlük, Gençlerbirliği Spor Kulübü‘nde amatör branşlardan sorumlu altyapı koordinatörlüğü gibi görevler üstlenmiştir.

Ulusal ve uluslararası bilimsel yayın organlarında basılmış 12 adet bilimsel makalesi bulunmakta olup, katıldığı Uluslararası Avrasya Spor, Eğitim ve Toplum Kongresinde en iyi sözel sunum ödülünü almıştır.

2016 Yılında Türkiye Kano Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulunda Federasyon başkanı seçilmiş olup, halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve 1 kız çocuk babasıdır.

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi
Kano Federasyonu Başkanı
EĞİTİM BİLGİLERİ Üniversite
A.Ü.Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Lise İzmir Maliye Meslek Lisesi

İŞ DENEYİMİ
2007 – Halen Başkontrolör- Kültür ve Turizm Bakanlığı
2004-2007 Londra Kültür ve Tanıtma Ataşesi-Kültür ve Turizm Bakanlığı
2003-2004 Gösteriler ve Kongreler Daire Başkanı- Kültür ve Turizm Bakanlığı
2002-2003 Kontrolörler Kurulu Başkan yardımcısı- Kültür ve Turizm Bakanlığı
1992-2002 Kontrolör- Kültür ve Turizm Bakanlığı

YABANCI DİL BİLGİSİ
İngilizce Çok iyi
İş Tecrübesi:

2006 yılından beri (13 yıldır) Gloria Hotels & Resorts’te çalışıyorum ve 2012 yılından beri Kongre ve Spor Turizmi dahilinde Satış ve Pazarlama görevlerinde bulunduktan sonra 2018 yılı Mart ayından beri Gloria Sports Arena’da Genel Müdür olarak görev yapıyorum.

Öğrenim:
Ege Üniversitesi - Çeşme Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu – Konaklama İşletmeciliği Mezunu
Anadolu Üniversitesi – İşletme Mezunu

Spor Geçmişi: Tuborg Spor Kulübü Basketbol Altyapı, Altınordu Basketbol A Takımı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Basketbol A Takımı Oyuncusu
Muğla’nın Fethiye ilçesinde doğdum. Lisans öğrenimimi Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda tamamladım.

1987 yılında Dünya Ordular Arası Voleybol Şampiyonasında 6 kez milli formayı giydim. 1993-1995 yılları arasında Badminton Milli Takım kampına katıldım. Erzurum bölgesinin ilk voleybol kadın hakemlerindenim. GATA DOİK Spor Kulübünde Başkan Yardımcılığı ve oryantiring branş sorumluluğunu üstlendim ve sporcuların yetişmesine, Milli Takımda yer almalarına katkı sağladım.

Türkiye’de faaliyet gösteren Faal Oryantiring Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TOHAD) Kurucu Üyesiyim.

1998 yılından bu yana Sağlık Bilimleri Üniversitesinde akademisyen olarak görevime devam etmekteyim. Oryantiring İl Temsilcisi Yardımcılığı, Oryantiring Antrenörlüğü ve Hakemliği, Oryantiring Federasyonu Eğitim Kurulu Üyeliği, Oryantiring Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerini icra ettim. Şuan Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı olarak görevime devam etmekteyim.
1977 yılında Sakarya’da doğdu.

2001 yılında Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Spor Uzmanı olarak çalışma hayatına başladı. Bu kurumda 14 yıl çeşitli görevlerde bulundu.

Öğrencilik yıllarında birçok spor kulübünde amatör futbol oynadı. 5 yıl futbol antrenörlüğü yaptı. Türkiye Kano Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı, uluslararası hakemlik, Türkiye Jimnastik Federasyonu Sakarya İl Temsilciliği, Sakarya Jimnastik Spor Kulübü Başkanlığı ile birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlarda yer aldı. 2015 yılında Kocaeli Darıca Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’ne, ardından Kandıra İlçesi’ne tayin olarak Kocaeli’nde birçok sportif projeye imza attı.

2019 Temmuz ayında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine getirildi.

İlhan Şerif Aykaç evli ve 2 çocuk babasıdır.
İş Bilgileri
Çalıştığı Kurum : Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aralık 2004
Görevleri : Aralık 2004 - Aralık 2010, Kültür ve Turizm Uzmanı, YİGM
: Aralık 2010 - Temmuz 2015, Moskova Kültür ve Tanıtma Ateşe Yrd.
: Temmuz 2015 - Kültür ve Turizm Uzmanı, YİGM

Görev Aldığı Konular
- Antalya İli, Manavgat, Kemer, Demre İlçeleri’nde yer alan Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgeleri ile Turizm Merkezlerindeki turizm gelişim projeleri
- Kapadokya, Urfa ve Muğla ili, Milas ve Bodrum İlçeleri turizm gelişim projeleri
- Golf Turizmi, Spor Turizmi, Kıyı Turizmi, Yayla Turizmi
- Rusya Federasyonu ve Belarus Cumhuriyeti Turizm Fuarları, Reklam ve Tanıtım Faaliyetleri, Kültürel Faaliyetler

Görev Aldığı ve Onaylanan Büyük Projeler
- Antalya Manavgat Oymapınar Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı ve 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı (Onay tarihi: 10.04.2018)
- Antalya Serik Gebiz Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı ve 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı (Onay tarihi: 05.01.2018)

Tez ve Tebliğler
- Golf Turizmi; Akdeniz Ülkeleri ve Türkiye (Uzmanlık Tezi)
- Rusya Turizm Pazarı Tanıtma Stratejileri (3. Turizm Şurası – Tebliğ)
- Golf Turizm Destinasyonu ve Yönetimi (3. Turizm Şurası – Tebliğ)

Yabancı Dil:
İngilizce : 80.00 (YDS 2016- Sonbahar)
Rusça : 83.75 (YDS 2018- İlkbahar )
Kaan Kâşif Kavaloğlu 08.01.1971 İstanbul doğumludur. İngiliz Erkek Lisesi ve Nişantaşı Anadolu Lisesinde almış olduğu orta ve lise öğreniminden sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden mezun olup, yine İstanbul Üniversitesinde Turizm Otelcilik alanında ve Marmara Üniversitesinde Satış Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır.
1989 yılında Ramada Otelde güvenlik görevlisi olarak otelcilik yaşantısına başlayan Kaan Kavaloğlu, daha sonra aynı otel bünyesinde ön büro ve misafir ilişkileri birimlerinde görev almıştır.
1994 yılından 1998 yılına kadar Merit International Hotels & Resorts’da Satış Pazarlama Müdürlüğü ve Oteller Satış Direktörlüğü yapmıştır.
1998 yılında Limak International Hotels & Resorts bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak başlamış olduğu görevine, 2002 yılında Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort Genel Müdürü, 2004 yılından itibaren Limak Otelleri Genel Koordinatörü ve Limak Holding Turizm Grubu Başkanı olarak devam etmektedir.
Kaan Kavaloğlu evli ve 2 erkek çocuğu babasıdır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
1987 doğumlu olan Mustafa Topaloğlu, Kocatepe Üniversitesi İşletme Bölümü Pazarlama Uzmanlık alanından 2009’da mezun oldu.
Yelken, atletizm, oryantiring ve futbol başta olmak üzere bir çok branşta ulusal ve uluslararası sportif organizasyonlar planlayıp yöneten, spor odaklı etkinlik ajansı bro’event‘in kurucu ortağı ve Türkiye’de düzenlenen en prestijli organizasyonlardan biri olan Bosphorus Cup‘ın etkinlik yöneticisidir. Markaların hedef kitlesine ve iletişim stratejisine uygun etkinlikler planlamanın yanı sıra, ''Türkiye’nin En Hızlısı'', ''Büyükada Koşusu'', ''Adrenalin Spor Kulübü'' gibi bro’event projeleriyle de spor üzerinden iletişim yapmak isteyen kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaktadır.
Boks, yelken, tenis, buz pateni ve kamp hobileri arasındadır.
1973 Nevşehir doğumlu TANRIKULU spor yönetimi mezunu olup, Hacettepe Üniversitesinde görev yapmaktadır.

Görme Engelliler Spor Kulüpleri Birliği ve Engelsiz Hacettepe Gençlik ve Spor Kulübü kurucu Başkanıdır.

Aynı zamanda IBSA (Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonu ) yürütme kurulu üyeliği ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunda Başkan Vekilliği yapmaktadır. Evli iki çocuk babasıdır.

TANRIKULU, ikinci kademe Goalball, birinci kademe Görme Engelliler futbol antrenörlüğünün yanı sıra sporcu hayatına da devam etmektedir.
1968 yılında Ankara’da doğdu. Kayseri ili nüfusunu kayıtlıdır.
1990 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Avukatlık stajını takiben 1991-1993 arasında Ankara’da serbest avukatlık yaptı. 1993 yılında Adana ilinde Sümer Holding Aksantaş A.Ş.de kadrolu avukat olarak göreve başladı. Askerliğini, 1994-1996 yılları arasında teğmen rütbesiyle Elazığ 8. Kolordu Komutanlığı Adli Müşavir Yardımcısı olarak tamamladı. Askerlik dönüşü eski görevine devam etti. 1996-2000 yılları arasında Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde, 2000-2010 yılları arasında Spor Genel Müdürlüğünde avukat olarak görev yaptı. 2010-2011 yılları arasında Spor Toto Teşkilat Başkanlığında hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. 2011 yılında Spor Genel Müdürlüğündeki asli görevini döndü. Spor Genel Müdürlüğünde 2012-2017 yılları arasında hukuk müşaviri vekili, 2017-2018 yılları arasında 1. hukuk müşaviri vekili olarak görev yaptı. Halen Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünde hukuk müşaviri vekili olarak görevini sürdürmektedir.
Remzi SALAN evli ve 2 evlat babasıdır.
1983 yılında Konya’da doğdum. Başkent Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümünde Lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yönetim ve Strateji bölümünde Yüksek Lisans, ayrıca Yurt dışında Hollanda nın Ajax Kulübünde Spor Pazarlaması Eğitimi, Kadir Has Üniversitesi Spor Hukuku ve Yönetimi, AB Bakanlığı düzenlediği Proje Hazırlama ve uygulama eğitimlerinde yer almış bulunmaktayım. TFF UEFA-B Lisans sahibiyim. Ulusal ve Uluslararası Akademik Çalışmalarda yer aldım.İBB spor kulübü Olimpik eğitim programı ve sportif data projelerini başlattım.TRT Spor ve CNN Türk Spor Kanallarında Spor Programcılığı Staj Programlarına katılım gösterdim. Ülkemizde düzenlenen Uluslararası Spor Organizasyonlarında Organizasyon Direktörlüğü ve Üniversite Spor Çalıştaylarında Spor Yönetişimi alanında eğitimler verdim. Sırasıyla; Başakşehir Futbol Kulübü Akademi İdari Koordinatörlüğü, İBB Spor Kulübü Dış İlişkiler ve Projeler Direktörlüğü, 2017 Ocak ayı itibariyle de Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı Genel Sekreterlik görevini yürütmekteyim. Profesyonel düzeyde; Süper Lig, 2. Lig ve 3. Lig Kulüplerinde futbol geçmişim bulunmaktadır. Bahçelievler Anadolu Deneme Lisesi Liseler Arası Türkiye şampiyonluğumuz bulunmaktadır.

RAPORTÖRLER

Bulut ALTUN - Eray ALARCİN