Yatırım, Fı̇nansman Ve Teşvı̇k

KOMİSYON BAŞKANI

KOMİSYON ÜYELERİ

1970 Konya doğumluyum. Evli 2 çocuk babasıyım. A.Ü. İşletme Fakültesi Mezunuyum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızda 1998 yılından itibaren çalışmaya başladım. Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerimizde sırasıyla İlçe Müdür Vekilliği, Gençlik Merkezi Müdürü, Personel Şube Müdürü, Tesisler ve İşletmeler Şube Müdürü olarak devam eden memuriyet hayatım 21 Ekim 2019 tarihinden itibaren Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak devam etmektedir. Spor, sanat, müzik, tarihi ve kültürel geziler ilgi alanlarımdır.
15.07.1977 doğumluyum.
Anadolu Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat mezunuyum.
İngilizce ve Almanca dillerini iyi düzeyde konuşmaktayım.
2003-2006 yılları arasında Istanbulda İhracat yaptım.
2006-2011 yılları arasında Rixos Hotelleri Merkez Ofiste tüm oteller icin Iskandinav - UK , Spor (Golf-Futbol-Tenis ve Kapalı Salon Sporları) ,Wellness Pazarı Merkez Satıs Müdürlüğünü yaptım. 2011 yılından itibaren ''Winners Events & Organisations ‘' - A Sınıfı Spor Seyahat Acentesi sahibiyim.Norvec Isvec Danimarka Estonya ülkelerinin Tenis Voleybol Yüzme Federasyonlarının, kulüplerinin ve Spor Okullarının 14 değişik spor dalında Turkiye veya değişik ülkelerde kamplarını yapmaktayım.
Son 5 yılda, Futbol ve Golf dışındaki 14 spor dallarında yurtdışından Antrenman Kampı ve Uluslararası Turnuva organize etmekteyim.(Tenis,Yüzme,Basketbol, Hentbol,Savunma Sporları,Atletizm,PT Fitness,Beach Sporları…vb)
Lisanslı Tenisci ,eski Basketbolcuyum ve amatör golf oyuncusuyum.
30'u askın Hotel, Spor Tesisi ve bireysel üyelerden olusan ''Kazananlar Gençlik ve Spor Kulubü Derneği ‘' Yönetim Kurulu Başkanıyım.
Hestourex Spor ve Saglık Kongresi Danışma Kurulu Üyesiyim.
Sporcu geçmişim olması sebebiyle yurtdışındaki spor takımları ve federasyonlarla iletişimimiz Turizm Acentesi şeklinde değil, o Spor Federasyonları ve takımlarının Departmanı şeklinde bir güven ve işbirliği icinde ilerlemektedir.
Türkiye Spor Turizmi adına 2006’da başlayıp 2011 de tam anlamıyla Turkiye Spor Turizmi Kültür Elcisi gibi yurtdışında salon salon, saha saha dolaşıp ülkemiz olanaklarını maksimum düzeyde tanıtmaktayım.
1974 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı.
1997 yılında Gazi Üniversitesi İİBF Maliye Bölümünden mezun oldu.
1998 yılında memuriyete başlamış olup 2001 yılından itibaren sırasıyla;
Stajyer Milli Emlak Kontrolörlüğü,
Milli Emlak Kontrolörlüğü,
Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı,
görevlerinde bulundu.
Halen Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekte olan Fikri YILDIRIM evli ve 3 çocuk babasıdır.
1978 Yılının 20 Temmuz'unda Antalya'da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda, orta ve lise öğrenimini ise Antalya Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır.
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 2000 yılı mezunu olan Ceylan, aynı yıl Kanada'nın Toronto şehrine yerleşmiş ve Hyatt Regency otelde çalışmıştır. Bu çalışma döneminde University of Guelph, Faculty of Hospitality and Management bölümüne 2001 yılı eğitim dönemi için derece ile burslu öğrenci olarak kabul edilmiştir. İlk sömestr sonunda aynı fakültenin Organizasyonel Davranış Ana Bilim Dalında asistan olarak da çalışmaya başlamıştır.
2004 Yılında Türkiye'ye döndükten sonra aile şirketlerinde çalışmaya başlayan Ceylan, 2006 yılının sonuna kadar Ceysu Doğal Kaynak Suyu Fabrikası’nda İhracat sorumlusu olarak çalışmış, 2007 yılından 2009 yılı Haziran ayına kadar Ceysu Doğal Kaynak Suyu Fabrikası Genel Müdürü olarak görev yapmıştır.
2009 Yılından itibaren Sherwood Hotels and Resorts markası altındaki şirket tesislerinin yönetimine geçen Ceylan, halen Ceylan İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Çalışma Tecrübesi :Özel Sektörde Uluslararası bir şirkette 5 yıl yönetici pozisyonunda görev aldım. 1998 yılında Maliye Bakanlığında kamu görevine başladım. Daha sonra İçişleri Bakanlığı, Yargıtay Başkanlığı ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda Mali Hizmetler Uzmanı olarak görev yaptım. Şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığında Mali Hizmetler Uzmanı olarak görevime devam etmekteyim.

Sertifika Bilgileri ve Eğitimler
2013-2014 Yılları arası Maliye Kursu Diploması (1 Yıl)
Genel Yönetim ve Merkezi Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifikası
Toplam Kalite Yönetimi Denetçi Sertifikası
İç Kontrol ve Süreç Yönetimi Eğitimi
Sosyal Güvenlik Uygulamaları Eğitimi
5018 Sayılı Kanun ve Mali Mevzuat Eğitimi
Performans Programı ve Bütçe Eğitimi
Stratejik Planlama Eğitimi
İnsan Kaynakları Eğitimi
1984 Antalya doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Antalya’da tamamladım. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Y.O. Aktüerya bölümünü bitirdim. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Finans Ekonomisi bölümünde Yüksek Lisans eğitimi alarak, 2009 yılında mezun oldum. 2011 Yılında T.C. Ziraat Bankası Antalya Şubesi’nde profesyonel iş hayatına başladım. 2018 Kasım itibari ile Türkiye İhracat Kredi Bankası (TÜRK EXIMBANK) Antalya Şubesi’nde uzman olarak görev yapmaktayım. Evliyim, 1 kız çocuk babasıyım.
01.06.1959’da Denizli’de doğdu. 1979 yılında A.İ.T.İ.A. Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu’ndan mezun oldu.
1976-1978 yılları arasında özel sektördeki çalışmalarının ardından, 1978 yılında GSB’de memuriyet görevine başladı. 1978-2001 yılları arasında GSB ve GSGM’nin çeşitli birimlerinde Şef, Sportif Eğitim Uzmanı olarak görev yaptı. Okul sporları ve üniversite sporlarının ulusal ve uluslararası organizasyonlarının sevk ve idaresi çalışmalarında görev aldı.
2001’de GSGM bünyesinde açılan sınav sonucunda Şube Müdürü olarak atandı. “Pazarlama ve sponsorluk” alanında çeşitli konferans, fuar ve organizasyonlara katıldı. GSGM’nin “Türk Sporu Sponsoruyla Buluşuyor” projesi kapsamında 2006 ve 2008 yıllarında yapılan Uluslararası Sporda Pazarlama ve Sponsorluk Kongreleri ile seminer ve toplantıların gerçekleştirilmesini koordine etti.
2009 yılında GSGM-KTB işbirliğinde başlatılan ülkemizdeki spor turizmi potansiyelinin geliştirilmesi ve sorunların çözümüne yönelik çalışmaların koordinasyonunu yürüttü.
Asli görevinin yanı sıra, 2001 yılında kurulan Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu’nun kuruluş çalışmalarında görev alarak 2014 yılına kadar Fahri Asbaşkanlık, 2013-2018 yılları arasında Buz Hokeyi Federasyonu’nun Denetim Kurulu Üyeliğini yaptı.
Halen, GSB Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu 19 Mayıs 1968’de Elazığ‘da doğdu. 1986 yılında Gazi Üniversitesi, GEF, Beden Eğitimi ve Spor Bölümüne girdi. 1990 Mezun oldu. 1991-1993 yıllarında, “Beden Eğitim Öğretmeni” olarak görev yaptı.
1994 yılında Fırat Üniversitesi, SBE, Beden Eğitimi ve Spor ABD’da Yüksek Lisans öğrenimine başladı. 1995 yılında Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1996 yılında Yüksek Lisansını tamamladı. 1997 yılında Yedek Subay olarak askere alındı. 1998 yılında Gazi Üniversitesi, SBE Beden Eğitimi ve Spor ABD’da Doktora Programına yerleştirildi. 2002 yılında Doktorasını tamamlayarak, Fırat Üniversitesi, BESYO’ da Doktor Öğretim Üyesi oldu.
2002-2008 Yılları arasında, Fırat Üniversitesi, BESYO’da Müdür Yrd, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanlığı yaptı. 2011 Yılında ABD, Dowling College’de Misafir Öğretim Üyesi” olarak bulundu. 2013 yılında Doçent oldu. 2014-2015 yılında ABD Maryland Üniversitesinde Doktora Üstü çalışmasını tamamladı. 2018 yılında Fırat Üniversitesine Profesör olarak atandı.
10. Kalkınma Planı, “Spor Özel İhtisas Komisyonu” GSB “Gençlik ve Spor Şurası”, UNESCO, “Beden Eğitimi ve Spor Komitesi” üyeliklerinde yer aldı. 2018 yılında GSB, “Spor Eğitimi ve Bilim Kurulu” üyeliğine atandı.
2019 Yılı Kasım ayında Spor Bilimleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
Fırat Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesinde Profesör olarak görev yapmaktadır.
1968 Nevşehir doğumluyum. İlk,orta,lise eğitimi Nevşehir’de tamamladıktan sonra Almanya’da Turizm işletmeliği eğitimi aldım.

1986 yılında ilk olarak Nevşehir Orsan otelde resepsiyon görevlisi olarak başladım. 1990-93 Dedeman Nevşehir Önbüro Müdürü, 93-97 yıllarında aynı pozisyonda Antalya’da farklı otellerde görev aldıktan sonra, 1998 Selge Park Resort Otel Genel Müdür yardımcısı, 1999-2000 arasında İstanbul’da çorap üretimi ve ihracatı şirketinde ortaklık yaptıktan sonra tekrar mesleğe İstanbul Platan Residance otelde 2001-2002 arası Genel Müdürlük, 2002-2018 arası WOW Hotels Spor Organizasyonu Direktörü, 2018 itibariyle Titanic Hotels grubunda yazları Genel Müdürlük, kışları spor satış direktörü olarak çalışmaya devem etmekteyim.

Meslek hayatımda UEFA U 17 Avrupa Şampiyonası, U 19 Avrupa Şampiyonası, Dünya Okçuluk Şampiyonası, Dünya avukatlar futbol turnuvası, Dünya hava kontrolerleri futbol turnuvası, BP, Rus Telekom, Sberbank şirketlerine 13 branşta olimpiyat organizasyonları, her yıl 200 futbol kamp organizasyonu, Efes Cup gibi uluslar arası futbol turnuvaları organize ettim. Antalya’daki spor turizm gelişiminde 20 yıllık bir çalışmanın başında yer almaktayım. Beach Voleybol, futbol sahaları, olimpik yüzme havuzları, tenis kortları, kapalı spor tesisleri inşaatlarında danışmanlık yaptım.Spor Birliği Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesiyim.

RAPORTÖRLER

Şebnem Melike GÜNDOĞDU - Zeynep Duygu URAL